Všetci to veľmi dobre poznáte. Ten pocit, keď vám spadne váš miláčik. Otočený je „dole hlavou“, tep sa vám zrýchlil a dúfate, že bude v rovnakom stave, v akom bol pred chvíľkou. Zdvihnete ho a po chrbte vám prejde mráz. Je „hotový“. Displej svieti len na polovicu, sklo je všade roztrúsené. Vaša dovolenka zrazu naberá úplne iné otáčky. Spomienky na výlet si už nemáte kde zaznamenať, nemáte sa komu ako dovolať, pocit bezmocnosti Vám práve pokazil celý deň.

Otázka znie, čo teraz? Budete celú dovolenku bez mobilu? Priamo v Poprade existuje rokmi overená firma – vaša prvá pomoc s rozbitým iPhonom. Pozrite si krátke prezentačné video.

IPhone Servis sídli v objekte areálu Motocentrum (budova ProfiTunning) na prvom poschodí.

Váš miláčik dokáže byť zachránený doslova na počkanie. Vedia najlepšie diagnostikovať problém a zvoliť vhodné riešenie. Ponúkajú rýchle, cenovo dostupné opravy mobilných telefónov, tabletov, počítačov a notebookov značky Apple. Kedže sa firma venuje oprave Apple zariadení, uisťujeme vás, že už všetko videli.

Od iPhonov, ktoré boli prejdené bagrom, po iPhony spláchnute v záchode. Sú pripravení čeliť všetkému, čo sa im postaví do cesty.

K dispozícii sú pre vás každý deň od pondelka do piatka od 9:00 – 12:00 (obedná prestávka) do 13:00 – 17:00. Soboty, nedele a sviatky je prevádzka zatvorená.

Kontakt: +421 918 110 149, alebo mailom na: info@opravapple.sk

Sledujte nás aj na našom FB profile: iPhone Servis Poprad, alebo na webovej stránke.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu